• ʻaoʻao_head_bg

Nūhou

Paʻa hae hale lole& ʻo ka hae hoʻolaha e lilo i mea hoʻonui huahana kūpono no kāu ʻoihana canopies / hale lole / Marquees!

No ka hoʻopili ʻana i ka hae hulu a i ʻole ka waimaka me kā mākou mea paʻa hae hale lole i nā wāwae o ka pop up canopy e hoʻopiha i kou hale lole a hāʻawi i kāu ʻoihana a i ʻole ka hōʻailona ʻana i ka ʻike a kōkua i ka hopu ʻana i ka manaʻo o ka poʻe hele!

ʻElua ʻanomau kau hae hale loleloaʻa mai wzrods:
A. Metal Classic manao, ka mua hale lole paʻa hae i hoʻokuʻu 'ia ma Kina e wzrods ma 2007, paa i kekahi hae nui. ʻElua mau hiʻohiʻona, kūpono i nā wāwae hexagonal a i ʻole nā ​​​​wāwae square, pls e kuhikuhi ma mua o ke kauoha.
B. Plastic, kā mākou hana lua a me ka hoʻolālā hou i ka makahiki 2017, hoʻokahi kumu hoʻohālike i kūpono i nā wāwae hexagonal a me ka huinahā 40mm, hiki ke hoʻololi ʻia, paʻa i nā hae liʻiliʻi a liʻiliʻi paha.

ʻO kā mākoupou hae hoolahai hana ʻia me ka carbon composite he lawe lima, māmā a paʻa, ʻoi aku ka lole no nā canopies/ hale lole/Marquees i ka hōʻike kālepa, mākeke a i ʻole nā ​​hanana.

Kāhea iā mā˚ouinfo@wzrods.coma i ʻole e kipa i kā mākou pūnaewele:www.wzrods.comno ka ʻike hou aku


Ka manawa hoʻouna: Feb-14-2023